De zekerheid en de twijfel

Gepubliceerd op 23 november 2020 om 23:21

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat deze operatie mij ontzettend gaat helpen. Het afvallen gaat lukken, en ik krijg een gezonder leven met minder belemmeringen. Dat wil ik heel graag en dat gaat me ook lukken. Ik ga me natuurlijk niet laten opereren als ik dit niet zeker weet. En toch .... sluimert er in mijn achterhoofd af en toe ook zo'n stemmetje 'kun je het echt wel? houd je het wel vol?' etc.

Dat is een beetje naar, maar gelukkig weet dat ik heel veel mensen dit soort verschijnselen kennen en verschillende stemmen in hun hoofd hebben. Eigenlijk heb je een stadsbus in je hoofd waarin meerdere personages zitten, die allemaal onderdeel van jou als geheel zijn. Belangrijk is dat je je daar bewust van bent en wie je aan het stuur zet ....