Het jaar van de waarheid

Gepubliceerd op 9 januari 2021 om 19:56

Zo, de eerste week van het nieuwe jaar zit erop! Ik ben het jaar met nieuwe energie en energiek begonnen. Door het thuiswerken ben ik doordeweeks soms wat minder actief dan ik zou willen, maar door het mooie winterweer in het weekend ga ik toch lekker naar buiten. Vorige week zondag met Sandra gewandeld op het strand van Castricum (zie foto's) om het nieuwe jaar maar eens goed en actief te beginnen en aan zee vind ik wandelen nog fijner dan in bos of park in de buurt. In Spanje is de zee altijd dichtbij, maar ja daar kom ik nu natuurlijk niet, dus dan rijden we in Nederland maar wat verder en kunnen we hier lekker aan zee zijn ....

Vandaag naar Houten gefietst, ja oké met de ebike, maar toch een frisse neus gehaald: er lag een dun vliesje op de vijvers, bruggen waren glad, prachtige rijp op de weilanden en een heerlijk zonnetje. In Houten met Ronald nog een rondje gewandeld. Al met al een actieve ochtend, heerlijk! 

Van de week ontvingen we per mail een nieuwe prognose rondom de operatiedatum. De verwachting is nu tussen half maart en half mei. Als dat het geval is, ben ik blij. Ik hoop op vóór de zomer, dan is het al prima. Ik ben er maar niet al te veel mee bezig en ga zeker niet allerlei dingen uitstellen omdat ik een keer wordt geopereerd. Voor mijn werk ga ik me gewoon opgeven voor trainingen. En privé ga ik mogelijk ook nog wel een online training met betrekking tot schrijven volgen ....

Van de week ben ik een aantal dagen goed bezig geweest met eten, ook met betrekking tot nieuwe dingen leren en vooral bewustwording .... Niet alles lukt perfect, maar veranderingen / verbeteringen gaan vaak ook in kleine stapjes! Ik ben duidelijk bezig om die kleine stapjes vooruit te zetten. Dat brengt ook weer positiviteit en geeft vertrouwen in de toekomst, in het leven na de maagverkleining.